Min kurv
rabatt
SILKEDYNER

Dobbel silkedyne med bomullstrekk

As low as 2399 kr Vanlig pris 3249 kr

Dobbeldyne med Mulberry silkefyll og lekkert bomullstrekk

Dobbeldyne til to som ønsker å sove sammen i silke. Fyllet er med 370 g silke per m2 og fås i to lengder, 200x200 cm og 200x220 cm. Silkefyllet er innsydd i et lekkert bomullstrekk og er som alle våre produkter Øko-Tex sertifisert. Dynen smyger seg behagelig om kroppen og føles lun helt fra starten.

Les mer om Mulberry silken her.

Varen er på lager. Leveranse 3-6 dager
Hurting

Rask og gratis levering

Vi leverer gratis til hele landet.

Chat

Kundeservice, hverdager 9-16

Ring eller skriv til oss, vi er klare.

Fuld

Full returrett på alle varer

Vi tilbyr gratis retur på alle varer.

 

Vedlikehold

Vi anbefaler at dynen henges ut på tørkesnoren et par ganger i året, men ikke i direkte solskinn. Trenger dynen til rens kan du vaske den på skåneprogram(silke/ull program), 30 grader.

Silkedynen skal etterfølgende lufttørkes.

Silkedynens egenskaper

Silkedynen er svært temperaturregulerende og føles derfor kjølig om sommeren og lun om vinteren. Du trenger aldri mer å varme dynen en kald høstdag, fordi silkedynen er varm helt fra starten. På grunn av silkens tetthet smyger dynen seg behagelig rundt kroppen og gir en utrolig følelse av velvære og luksus. Ditt sovemiljø vil også endres fordi husstøvmidd ikke trives i silke. Allergikere vil derfor velge silkedyner og puter istedet for de tradisjonelle.

Dette kan du lese mer om under silken egenskaper

Sammenlignet med andre silkedyner

Silkeland har valgt å utelukkende forhandle silkedyner med 100% naturlig langfibret Mulberry silke. Dynene våre består av 370 gram langfibret Mulberry silke pr m2. Våre produkter er Øko-tex sertifiseret som betyr at produktet er fremstilt på en forsvarlig og anstendig måte. Det er viktig at du tar dette med i betraktning når du sammenligner oss med andre forhandlere. Her kan kvalitet og ansvarlighet variere.

Produktegenskaper

- Dobbel silkedyne med bomullstrekk
 • Vekt
 • 370 g silke per m2
 • Vask
 • Kan vaskes
 • Package
 • Double duvet
 • Størrelse
 • Dobbeldyne
 • Materiale
 • Bomuldsvår
 • Tog
 • Tog 9

En silkedyne er en dyne hvor det tradisjonelle innhold av dun er erstattet med silke. Trekket omkring silken kan være laget av bomull eller silke.

Silken vi benytter i putene og dynene våre er utelukkende en naturlig langfibret Mulberry silke. Silken kommer fra silke konkonger som spinnes av silkelarven Mombyx Mori. Omtrent 5000 kokonger skal til for å lage en enkel dyne fra vår kolleksjon.

En silkedyner er god hvis du har allergi. Den gir også en fantastisk temperaturregulering og en behagelig følelse av luksus og velvære

Da silkedyner har en utrolig temperaturregulerende evne, anbefaler vi langt de fleste at vælge vores dyner som indeholder 370 gr. silke per kvadratmeter, hvilket svarer totalt til 1036-1140 gr.
silkefyld i dynen afhængig om længde er 200 cm. eller 220 cm.
Denne dyne vil holde dig varm og behagelig hele efteråret og gennem vinteren, og med mindre at du er meget varm, vil den også være fin til sommerbrug.

Vores sommerdyner er velegnet til dem som døjer meget med varmen og giver optimal komfort i de varme sommernætter.
Sommerdynen er let nok til at modvirke ophedning, men samtidig tyk nok til at sikre at du ikke småfryser på en køligere sommernat.
Dynen indeholder 190 gr. silke per kvadratmeter, hvilket svarer til knap 600 gr. silkefyld

I motsetning til hva mange tror er det ikke vanskelig å velikeholde og rense silkedyner. Se mer om rens av silkedyner på siden "Sådan plejer du silke produkter."

Silkelinned består typisk af 16mm eller 19mm - mm står for momme og angiver hvor mange tråde der benyttes i vævningen. De lagner og linned du finder her i butikken er syet af 19mm silke da dette giver dig et bedre og mere holdbart produkt der vil holde mange år frem. Ud over dette er selve silkens kvalitet naturligvis også meget afgørende. Vi benytter udelukkende langfibret Mulberry silke der af alle silkekendere anerkendes som den bedste kvalitet der findes.

Silkeland.no tilbyr deg full returett hvis du retunerer varen innenfor 14 dager etter at varene er mottatt.

Deretter får du returnert varens pris. du er velkommen til å sende oss en e-mail på adressen info@silkeland.no, hvis du har spørsmål angående kjøpet.

Skriv din e-mail adresse og ditt spørsmål nedenfor så vil vi svare deg så godt vi kan.

En silkepute er en pute hvor det tradisjonelle innhold av dun er erstattet med silke. Trekket omkring silken kan være laget av silke eller bomull. Silken som benyttes i våre syner og puter er utelukkende langfibret Mulberry silke.

Silken kommer fra kokonger som spinnes av silkelarven Mombyx Mori. Omtrent 5000 kokongerskal til for å lage en enkelt dyne fra vår kolleksjon.

En silkepute er god hvis du har allergi. Den gir også en fantastisk temperaturregulering og en behagelig følelse av luksus og velvære.

I motsetning til hva mange tror, er det ikke vanskelig å vedlikeholde og rense silkeputer. Se mer om rens og vedlikehold av silkeputer på siden "Sådan plejer du silke produkter".

Silkelands silkesengetøy i Mulberry silke er håndsydd og er et fantastisk produkt skapt av de beste produsentene. Sengetøyet er i en lekker slitesterk kvalitet (19 momme) og gir derfor en fantastisk holdbarhet.

I motsetning til hva mange tror, er det ikke vanskelig å vedlikeholde og rense silkesengetøy. Se mer om rens og vedlikehold av silkesengetøy på siden "Sådan plejer du silke produkter".

Silkeovermadrassen er en tynn madrass hvor det tradisjonelle innhold av dun er erstattet med silke.Trekket omkring silken er bomull som sikrer deg en

Silken kommer fra kokonger som spinnes av silkelarven Mombyx Mori. Omrent 500 silkelarver skal til for å lage en enkelt dyne fra vår kolleksjon. En silkeovermadrass er god hvis du har allergi. Den gir også en fantastisk temperaturregulering og en behagelig følelse av luksus og velvære.

Er du plaget av varme om natten, kan det nettopp denne silkeovermadrassen være løsningen for deg, da den reagerer på kroppstemperaturen din og puster.

Topp kvalitets produkt, og høy service i alle ledd

Rask levering, mail besvares omgående - vi elsker silkedynene våre, og skulle ønske vi visste om deres eksistens på et mye tidligere tidspunkt (da hadde vi ikke hatt noen dundyner i huset, kun silkedyner).

Cecilie M.

Trustpilot Anmelder